Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε σήμερα τα οφέλη της χορηγίας ή της συμμετοχής σας!

Πληροφορίες & συμμετοχές

Ράνια Διβάνη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 111), fax: 210 6617 778, e-mail: rdivani@boussias.com

Αγγελική Κουτσουράδη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 268), fax: 210 6617 778, e-mail: akoutsouradi@boussias.com

Διοργάνωση

Hotel & Restaurant

Υπο την αιγίδα

www.visitgreece.gr

Χρυσός Χορηγός

GLOBE ONE

Η Globe One Digital προσφέρει από το 1997, Web & Performance marketing services σε κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες. Η εξειδίκευσή της εταιρείας στο Travel Performance Marketing οδήγησε στην επιτυχή διαχείριση πολυάριθμων projects σε Search και Social Media. Τα τελευταία χρόνια η Globe One Digital θεωρείται κορυφαίο digital marketing agency με εξειδίκευση στην απόδοση της ψηφιακής επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο.

Επιπλέον, το agency είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα και ανήκει στο πρόγραμμα Google SEM Stars διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με τις μεγαλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες optimization παγκοσμίως για το Google AdWords. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Online Media Publishers σε επίπεδο στρατηγικής επικοινωνίας, έχει διαχειριστεί την αναβάθμιση του SEO ηλεκτρονικών μέσων με περισσότερες από τριακόσιες πενήντα εκατομμύρια μηνιαίες προβολές σελίδων και οι συνολικοί διαφημιστικοί λογαριασμοί των πελατών του ξεπερνούν τα 4εκτ. δολάρια το τρίμηνο (Search, Display, Social).

Το 2013 η Globe One Digital βραβεύτηκε για την εταιρική social media στρατηγική που ακολούθησε για τον πελάτη της AirFastTickets (Best Corporate Social Media Strategy 2013).

Χορηγοί

Google

H Google αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Ξεκινώντας από δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές, η εταιρεία τώρα διαθέτει χιλιάδες εργαζόμενους και γραφεία σε όλο τον κόσμο και στο portfolio της περιλαμβάνονται μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα όπως YouTube, Adsense, Adwords, Android, Google Maps, Google Street View κ.α. Στην Ελλάδα, η Google λειτουργεί με τοπικό γραφείο από τον Σεπτέμβριο του 2008 και αναπτύσσεται δυναμικά.

Linakis Digital

Η Linakis Digital, www.linakis.com, πιστοποιημένος συνεργάτης της εταιρίας Sitecore www.sitecore.net, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα έργα για το internet τα τελευταία 10 χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις όπως Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, Design, Programming, User Testing και digital marketing. Στόχος, η άριστη εμπειρία πλοήγησης, η αύξηση της επισκεψιμότητας και της αποτελεσματικότητας κάθε έργου. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται σημαντικά ελληνικά και διεθνή brands ενώ τα έργα της βραβεύονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τη δημιουργικότητα και την τεχνολογική τους ποιότητα. Στο πλαίσιο της εξειδίκευσής της στη Sitecore CMS, την πλατφόρμα που παρέχει one-to-one online engagement, έχει ολοκληρώσει έργα για την Τράπεζα Πειραιώς, Olympic Air, Bayer Hellas & Marketing Greece (www.discovergreece.com)

Υποστηρικτές

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Eurobank ΔΕΠΑ ALBA

Τιμητική Υποστήριξη

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ΠΟΕΣΕ HATTA
MARKETING GREECE

Χορηγοί Επικοινωνίας

Greek Travel Pages Τravelling News Τουριστική Αγορά

Με την Ευγενική Υποστήριξη

Nespresso