Όροι συμμετοχής - Πληροφορίες

Η διαδικασία αξιολόγησης, τα ζητούμενα και οι όροι συμμετοχής των βραβείων

Όροι συμμετοχής & Πληροφορίες

Στα βραβεία μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ξενοδοχεία, affiliations, εστιατόρια, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, Περιφέρειες, Δήμοι, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αεροδρόμια, λιμάνια ή άλλες εταιρείες και οργανισμoί του ευρύτερου τουριστικού χώρου. Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία / φορέας έχει το δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, να συγχωνεύσει ή να ακυρώσει κατηγορίες.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Για να θεωρηθεί έγκυρη η υποψηφιότητά σας, θα πρέπει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2018, να επισκεφθείτε το site των βραβείων www.tourismawards.gr και να συμπληρώσετε την online αίτηση υποψηφιότητας, απαντώντας στα παρακάτω ζητούμενα και, στη συνέχεια, να εξοφλήσετε το κόστος υποψηφιοτήτας.

Ζητούμενα υποψηφιοτήτων

1. Περιγραφή και στοιχεία υποψηφιότητας (έως 1.000 λέξεις)

Περιγράψτε τα στοιχεία καινοτομίας και διαφοροποίησης που καθιστούν την υπηρεσία/πρωτοβουλία σας ανταγωνιστική στην κατηγορία στην οποία την υποβάλλετε. Συμπεριλάβετε ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την βράβευσή σας στην συγκεκριμένη κατηγορία. Αναφερθείτε στον τρόπο με τον οποίο συνεισφέρει στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Χρησιμοποιείστε απλό κείμενο (plain text). Στο κείμενό σας μπορεί να περιλαμβάνεται link.

2. Φωτογραφίες (αρχείο .jpg έως 3ΜΒ)*

Προαιρετικά, έως τρεις φωτογραφίες (έως πέντε, στην κατηγορία Architecture & Interior Design).

3. Link

Το URL της επιχείρησης/πρωτοβουλίας σας
(πχ. http://www.tourismawards.gr).

4. Γραφήματα (προαιρετικά – αρχείο .pdf, έως 5 αρχεία, μέχρι 10 MB το αρχείο)

Συμπεριλάβετε γραφήματα (σε pdf) εάν πιστεύετε ότι θα διευκολύνουν το έργο της Κριτικής Επιτροπής και θα συμβάλουν στην καλύτερη κατανόηση και αξιολόγηση της υποψηφιότητας.

5. Case Study Video (προαιρετικά – αρχείο .mp4, έως 1 αρχείο, έως 50MB)

Συμπεριλάβετε σύντομο βίντεο MP4, το οποίο θα παρουσιάζει την καμπάνια και θα συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση και αξιολόγηση της υποψηφιότητας.

Κόστος υποψηφιότητας

Κόστος πρώτης υποψηφιότητας: 300€ + 24% Φ.Π.Α.
Κάθε επόμενη υποψηφιότητα: 250€ + 24% Φ.Π.Α.
Πακέτο 5 υποψηφιοτήτων (1 υποψηφιότητα δωρεάν): 1.100€ + 24% Φ.Π.Α.
Πακέτο 8 υποψηφιοτήτων (2 υποψηφιότητες δωρεάν): 1.600€ + 24% Φ.Π.Α.
Πακέτο 13 υποψηφιοτήτων (3 υποψηφιότητες δωρεάν): 2.000€ + 24% Φ.Π.Α.

Σημ.: Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία στο διαγωνισμό, δικαιούται 2 δωρεάν προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής των Βραβείων (ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποψηφιοτήτων της).

Αξιολόγηση

Γενικά κριτήρια αξιολόγησης

  • Πληρότητα και ποιότητα στην παροχή της υπηρεσίας / εκτέλεση του έργου
  • Αποτελέσματα και οφέλη που προέκυψαν
  • Καινοτομία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
  • Συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
  • Πληρότητα και ποιότητα του κειμένου υποψηφιότητας

Ειδικά κριτήρια αξιολόγησης ισχύουν για τις κατηγορίες: Hotels & Resorts και Architecture & Interior Design.

Κριτήρια κατηγορίας Hotels & Resorts

  • Αισθητική και λειτουργικότητα υποδομών
  • Καινοτομία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
  • Συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
  • Εφαρμογή αρχών αειφορίας/ συνεισφορά στην τοπική οικονομία
  • Πληρότητα και ποιότητα του κειμένου υποψηφιότητας

Κριτήρια κατηγορίας Architecture & Interior Design

  • Εξισορρόπηση αισθητικών και πρακτικών παραμέτρων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου
  • Ανταπόκριση του έργου στις αρχικές απαιτήσεις του πελάτη / στρατηγική αξιοποίηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού
  • Ένταξη στο φυσικό περιβάλλον
  • Στοιχεία καινοτομίας
  • Αξιοποίηση πρακτικών και τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον

Κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή των Tourism Awards εμπλουτίζεται με νέα μέλη και η τελική της σύσταση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διοργάνωση

Boussias Communications

Official Publication

Περιοδικό Hotel & Restaurant

Υπό την Αιγίδα